Nytt på bolaget!

Hejsan era fläskiga jävlar! Fett röj i helgen nere på Saiva, massvis med folk, vissa trevligare än andra ;)
Testade denna nya dryck från bolaget sortiment: Bacardi Cola! Smakar precis som rom och cola ska, mycket romsmak men samtidigt söttma från colan så de blir en fin mix av smaker. Lite dyr dock( 24,90) men ganska prisvärd om man jämför med tex: Bacardi breezer då denna goding är på hela 7 %
Bacardi & Cola får 4/5 Hojtdunkar av mig!

Tare lungt tillsvidare och låt fläsket fortsätta flöda!
Tillbaks till kladdkakan// Ironman

Tänka fritt är stort, tänka fläsk är STÖRST!

Godkväll kära companions in fläsk!
Kvällens måltid var visserligen lätt att tillaga men kunde ändå smeka smaklökarna baklänges. Måltiden bestod kort och gott av en "friscoburgare" med allt fläskigt som fanns tillgängligt i kylskåpet som tillbehör.

Många tycker säkert att man endast kan ha en sorts dressing på sin burgare - "annars blir den äcklig". Själv hade jag alla möjliga sorter på min burgare (i brist på tomater och sallad osv.) och den smakade mer än gott! Det var en riktigt fläskig burgare helt enkelt!

Dock så varade min njutning inte för evigt, ibland önskar man att det fanns något som hette "Happy fläsk-hour".

Det var allt för denna gång, nu ska jag kraffs ti fläske, HAÉ!




Linas fläsktips:

Vill man lyxa till det lite med något extra fläskigt så kan man göra som Lina, köpa en Ben & Jerrys. Denna glass finns i alla olika färger och smaker och kan klassas som MEGAFLÄSKIG.

Vad är det då som gör denna glass så pass mycket fläskigare än alla andra sorter att den kan klassas som megafläskig? Hur kan en sån liten burk innehålla så mycket underbart? Ja, det kan man fråga sig. Dock så orkar vi inte göra det, utan vi äter helt enkelt upp innehållet i burken nu på en gång.

Kyss och klapp på kaggen!

// Kajjehsson & Linasson




Indulgence at its best.

Fläsket flödar(som ni ser) som aldrig förr!


Och nu några visdomsord inom den fundamentalistiska fläskreligonen.

Satan represents indulgence instead of abstinence!
Nu är ju dock detta hämtat från en annan "religon" men stämmer in så fruktansvärt bra på fläskandets lära att vi kan använda det också!
Det betyder då alltså att man ska njuta så mycket istället för att få någon sorts abstinens! Vi fläskare njuter ju givetvis genom fläsket och fläskandet men sedan finns det ju andra sätt att njuta på också ^^

Tänk på detta tills nästa gång vi hörs! // Reaper

Lördagsfläsk

Tjena tjena alla fläskiga typer!
Kvällen till ära slängde jag lite snabbt ihop en morotskaka som synes på bilden nedan :)
Till den dricker jag en mysig liten drink: Svartryssen, består av Dunder, Kahlua och Cola, godare än det låter
faktiskt!

Inga fläskiga kunskaper idag men väl lite bevis på att vi håller kaggen i toppform!
Hade så gött och frossa i fläsk nu i helgen! //Rippe

Tid är fläsk.

Godkväll kära kagginehavare!
"Tid är fläsk" är vad som skall behandlas i detta inlägg!

Vi fläskare vill inte slösa tid på att prata när vi istället kan fläska, så här kommer några tips på hur du får tiden att gynna kaggen:

1. Byt ut onödigt långa meningar mot korta, dock effektivare ord så att du kan fläska snabbare, t.ex:

Dossa = Äta god mat, ex. "Jag ska dossa".
Kaggen jäser = Jag har fått gaser i magen


2. Alla känner vi till de långa köerna som går till alla olika matställen en typisk lördagskväll. Hur ska man undvika 40 minuters väntan i dessa köer och ändå lyckas fläska på ordentligt så kaggen blir nöjd?
Jo, man förbereder sig så klart. Likt kockarna på TV4 bör man förbereda en måltid innnan man går ut. Exempelvis kan man stoppa en palt i varje tröjärm, detta gör både så att du ser stark ut samt att du får fläsk utan att köa.

3. Vi på fläskredaktionen fick idag en fråga som löd så här:

Hur gör jag om hungern smyger sig på oväntat när jag t.ex. är ute på stan utan pengar?
MVH Otrygg i fläskandet.

Tack för din fråga "Otrygg i fläskandet"!
Det finns en mycket enkel lösning på ditt problem, som ger mer än en positiv effekt. Köp ett paket prinskorvar (ett sådant där korvarna sitter ihop med varandra i ändarna) och knyt sedan dessa korvar runt halsen likt ett halsband. Halsband och nödfläsk på samma gång, lycka till!

Nu har jag babblat väldigt mycket om tid och fläsk, men man bör även veta att fläsket skall avnjutas också!
Så ta gärna något så enkelt som en glass, lite cola, och njut av stunden med fläsket!

Ha det fett!



Helgfläsk!

Hejsan alla feta fläskare. Får be om ursäkt för att vi varit oaktiva här men fläsket har helt enkelt legat ivägen för datorn! Men nu ska vi väl FÖRHOPPNINGVIS försöka uppdatera här med våra fläskiga bravader lite bättre.

Helgfläsket alltså: Helgen börjar med fest på fredagkvällen och en hel del öl och andra goda drycker intas. Du vaknar upp på lördagsmorgonen törstig och hungrig, men inte fan finns det nån mat! Finns bara en utväg: FRASSES!

Denna "Storstark meny" var så sagolikt god att man får tårar i ögonen <3

Och nu vidare till Dunder entertainment avdelningen!
Som sagt så var det festligheter i helgen och då dracks det grogg. Eftersom jag inte var hemma så var det enklast att blanda till en stor flaska med grogg innan festen för smidighetens skull. Denna grogg var en "Yellow sock" eller en gul strumpa på ren svenska! Den bestod av Dunder(ofc), apelsin juice och Pisang Ambon, mycket trevlig drink måste jag säga! Den var väldigt bra på fler vis, den fick en grön,slimeaktig färg så man fick ha den för sig själv. Annars på sådana fester brukar det ju finnas folk som inte kan skilja på vems drick som är vems så att säga. Men med den gröna fina färgen var det knappt någon som vågade smaka den!
Så det är dagens DunderTips: Vill du ha din sprit för dig själv, färga den en läskig färg.

Over and out from Emil "the Ironman" TheReaper

RSS 2.0