Helgfläsk!

Hejsan alla feta fläskare. Får be om ursäkt för att vi varit oaktiva här men fläsket har helt enkelt legat ivägen för datorn! Men nu ska vi väl FÖRHOPPNINGVIS försöka uppdatera här med våra fläskiga bravader lite bättre.

Helgfläsket alltså: Helgen börjar med fest på fredagkvällen och en hel del öl och andra goda drycker intas. Du vaknar upp på lördagsmorgonen törstig och hungrig, men inte fan finns det nån mat! Finns bara en utväg: FRASSES!

Denna "Storstark meny" var så sagolikt god att man får tårar i ögonen <3

Och nu vidare till Dunder entertainment avdelningen!
Som sagt så var det festligheter i helgen och då dracks det grogg. Eftersom jag inte var hemma så var det enklast att blanda till en stor flaska med grogg innan festen för smidighetens skull. Denna grogg var en "Yellow sock" eller en gul strumpa på ren svenska! Den bestod av Dunder(ofc), apelsin juice och Pisang Ambon, mycket trevlig drink måste jag säga! Den var väldigt bra på fler vis, den fick en grön,slimeaktig färg så man fick ha den för sig själv. Annars på sådana fester brukar det ju finnas folk som inte kan skilja på vems drick som är vems så att säga. Men med den gröna fina färgen var det knappt någon som vågade smaka den!
Så det är dagens DunderTips: Vill du ha din sprit för dig själv, färga den en läskig färg.

Over and out from Emil "the Ironman" TheReaper

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0