Afterwork/Chill/Kvällsfösarfläsk!

Jåå, precis, man kommer hem från jobbet , är lite sliten å trött. Eller man bara känner för å tare cool å chilla.
Eller som nu! Lite av varje! snart sängdags så då passare utmrärkt med lite sådant! Nåra goa nötter och en liten drink. Just här har vi en utsökt rom å cola!

Och till nästa vecka: BUSGRABBAR!
Gnatt //Ripanovisch

Sockertomtar och vinternjutning'N

Ja, då var det dags för ännu ett fläskigt inlägg. Ursäkta uppehållet, men vi skribenter har haft så många fläskigheter för oss så tiden har helt enkelt inte räckt till.

Aja, skitsamma. Nu hade jag tänkt berätta lite mer om något man inte ser var dag, sockertomtar.



Sockertomten är en filur som man oftast skymtar på tivolin och diverse marknader där sockervadd och andra fläskiga sockerprodukter säljs. När man hör ordet "tomte" så tänker man automatiskt på en skygg liten gubbe som kommer fram om natten för att busa när ingen ser, sockertomten är raka motsatsen till denne. Sockertomten brukar springa runt och kasta sockervadd och gammal sockerdricka på försvarslösa gamla gubbar och små oskyldiga barn. Så jag säger bara det - Ser ni en sockertomte så ska ni inte stanna och be om godis!

Hoppas att jag inte har skrämt upp er för mycket, för nu tänkte jag gå in på något helt annat, nämnligen vinternjutning'N!



Detta är något som många av människorna i södra sverige aldrig får uppleva. Vinternjutning'N är en av fläskigheternas finare sidor, den kan t.ex. innehålla kaffe i stora mängder, korvgrillning, tävlingar i vem som kan äta flest hamburgare vid elden och ibland jokk-drickning!
Men inget är bestämt, "det är personen som gör fläsket" som en vis person en gång sade, det finns alltså inga bestämda regler för vad vinternjutning'N ska innehålla, dock så krävs det mycket snö och trevligt sällskap för att det ska bli någon vinternjutning överhuvudtaget.

Det var allt jag hade att skriva om idag, hoppas att ni inte tappar bort er i dessa fläskiga tider!

//Kajjehsson

RSS 2.0