Morgonfläsk / Frukost

Ny design:

Hallåhallå alla trogna läsare av denna feta blogg.
Nu har vi uppdaterat vår design litegrann, bl.a. med en header gjord av Ida Lif!

Morgonfläsk / Frukost:

Jaha, då var det väl dags att lägga in lite mer smakrika saker i det här inlägget. Som vi alla vet, speciellt kostexperter, är morgonfläsket/frukosten det viktigaste målet fläsk på hela dagen.

Varför?

Jo, för att man ska orka med alla jävligheter som händer där på morgonkvisten/förmiddagen. Det är knappt så man orkar gå på dass utan att ha förtärt detta mål. Sedan blir man förstås väldigt grinig om man skippar frukosten, vilket kan leda till att man skaffar sig många ovänner och dylikt. En gång slog min kära kollega Rippe mig i magen då han skippat frukosten, detta för att han var avis på att min var full vilket hans förstås inte var för tillfället.

Så ät frukost era jävlar, ta en banan, en skål fil med flingor eller världens fetaste macka. Skölj sedan ner det med juice, oboy eller kaffe! De' e' götta de!



Nu är det dags för middag, har inte tid att skriva mer! CIAO!

/Kajjeh

Skogsfläske

Jajamen nu ha man vare ute i blöt skogN å fröse i en hel vecka. Kanske inte låter så jävla trevligt men skenet bedrar! När man är ute i skogen så kan man nämligen mumsa i sig skogsfläske!
Skogsfläske kan bestå av lite olika saker, i mitt fall var det allt från kaffe och varm oboy till pannkaka och Ballerina. I detta fall är det inte själva fläsket man ska tänka så mycket på, utan omgivningen.
Tänk att du sitter på en stubbe i skogen, du har gjort upp en liten eld och dricker ditt kaffe medans du ser solen gå upp. Så här såg min vecka ut:



Eller så kan man också bara "sitt ensam och allen, äjt en smörgås med korv och räkna trän"
Over and out from the rippa.

Körv'n

Godkväll kära läsare, hoppas att ni alla är mätta och belåtna en kväll som denna.
Eftersom att min kära kompanjon dricker bärs ikväll passar jag på att skriva ett litet inlägg om...

Körv'n
Denna fläskiga sak är helt klart underskattad av många människor här i vårt avlånga land. Det finns till och med personer som avskyr körv, WTF!?
Med tanke på att denna delikatess finns i så många olika former, smaker och tjocklekar så tycker man ju att det ska finnas en för alla, menmen... Aja, nu skiter vi i the körvhaters och lägger in en bild på en fetingkörv istället

(Obs. Man kunde inte få en falukörv i bröd på stället där denne man sprang runt och lodade sig, så denna körv får symbolisera en fetingkörv istället!)



Har ni bilder på något ni fett ni fläskat på senaste tiden, eller kanske något ni vill se här på fleskbloggen?
Hör då av er till oss, mailen är: [email protected] - Eller så kan ni ju alltid dra iväg en kommentar, ifall paltkomat gjort att ni inte orkar gå in på mailen.

"Kötte å päeren" skulle nog vår gode vän Jens ha sagt nu, själv säger jag att det är dags att öppna ett glasspaket, ciao!

Mjölkdrickartävling och hemlage' kebab'n

Godkväll era feta jävlar.
Efter att ha lidit svårt av paltkoma och sett illusioner av korvgubbar är jag nu tillbaka för att låta mina tankar flöda ut, likt maten gör efter att denna haft kul i magen.

Mjölkdrickartävling
Jag gott folk, detta är något man inte bör göra om man inte orkar mer än ett glas obóy hemma på morgonen. Mjölkdrickartävlingen är, kanske, en av de fetaste tävlingarna inom kategorin "flytande fetsaker".
Av sex stycken modiga deltagare i denna tävling fanns det endast en av dessa som tog sig in på sitt tredje mjölkpaket, denne legend, och vinnare av tävlingen, var Emil Danielsson. Stort grattis!

(Gör inte detta hemma, det kan sluta i spyor och andra äckliga saker).



Jag avslutar detta inlägg med att visa dagens fläskigheter från Vännäs mörka vrår, hemlage' kebab'n:



Må håligheten inom er fyllas inom kort, haé fint så länge!

/Kajjehsson

Fleskdomsord.

"Man lär så länge man fläskar"
Ja så skulle man kanske kunna beskriva dagens tema.
I helgen dracks det en hel del öl som brukligt en trevlig kväll i goda vännerslag. Efter att festligheterna hållit på mest hela kvällen och ett antal ölburkar blivit länsade på sina innehåll så fick någon den briljanta idén att basta!
Sagt och gjort, vi letade oss ner till bastun och klev in i värmen. Som ni kanske vet så svettas man i en bastu i vanlig fall, det gjorde inte jag. För att kunna svettas behöver man mycke vätska i kroppen och den hade spriten i ölen fixat att driva ut så de blev en torr bastu! Vad händer då? Ja man blir extremt uttorkad , däckar iförd morgonrock och har en sjuhelvetes bakfylla dagen efter!
För att sammanfatta det hela: Basta föri helvete inte när du är dyngrak!

Ja det var dagens fleskdomsord. Hörs snart igen! // Ironman

RSS 2.0