Beer Crust Pizza Alá Tankard

Long time no see kära fleskbloggsläsare!
Det har lovats inlägg hit, det har mumlats om inlägg dit men inte fan blire nått av ändå! Men idag har jag äntligen fått tummen ur och skrapat fram något riktigt fläskigt till er alla.
Idag ska ni få ett pizzarecept som jag provade i helgen och det är inte vilken pizza som helst utan en pizza bakad på Veteöl! Detta recept har bandet Tankard delat med sig av så extra lyckat blir det om man lyssnar på typ....den här låten samtidigt som man bakar: http://www.youtube.com/watch?v=NnsKo6fBzz4
 
Beer Crust Pizza Alá Tankard
 
1. Lyss'N på Tankard å rör ne nå jäst, söcker å salt i oppvärmt veteöl av valfri sort. 
2. Knåd in n jävla massa mjöle ti smetn så att de blir riktigt kladdigt å gött. 
3. Lät degn jesa i nån timme nu å dreck nå öle. 
4. Knåd degn lite mer å vänt i 20 minuter, forsätt å dreck öle. 
5. Rull nu ut degn på n plåt å grädda i tjvå minuter på 250 grader.
6. Ta ut plåtn å kast på nå goheter.( Ja hädd på tacosås, skinka, champinjonan,tomatan å ost'N)
7. Kast in plåt'N igen i typ 10 -15 minuter, tills den är färdig d.v.s.
8. Ät gopizza å dreck öle!

Blev väldigt bra det här om jag får säga det själv. Dock var det inte det lättaste att knåda degen och få ut den på plåten. Första pizza blev tjock som fan så den blev ganska degig men gött vare ändå! Lite tråkigt att de inte smaka nå öl, skulle nog använt mig av en veteöl med kraftigare smak.
 
Det var allt vi hade att bjuda på idag, hoppas alla kaggar hunger blev lite stillade nu!
// Ironman
 

RSS 2.0