Fleskbloggen i skogen


MEGAFLESK

Tjo tjockisar!
Här kommer nu en megafleskkavallkad som avhandlar hela den senare delen av förra veckan. Fläsk everywere!

Torsdag: Förste grill'N!
I skolavslutningstider som dessa ville våran fete lärare bjuda oss på grillat! Sånt tycker vi om och det smakade sagolikt gott allting som han hade att bjuda på. Det tackar jag å kaggens vägnar för. Så här såg det ut.

Tre kaggar united.    Den ljuvliga fläskkarrén.   Fläskharmoni <3

Det var Torsdagen det, kvällen följdes upp med mer öl. Men veckan var inte slut där!

Fredag: Irish breakfast!

Skolavslutning, det kräver det lilla extra! Så en kamrat fick den briljanta idén att vi skulle dricka Irish coffee till frukost! Sagt och gjort. Vi började dagen 0830 med Irish coffee ute i den obefintliga solen.
Dagen fortsatte sedan med lite öl och lite tårta med kaffekask.
Spriten började sedan flöde överallt och kaggen blev hungrig framåt kvällen. Några av oss bestämmde oss för att slå på stort och gå å äta Tacobuffe på hotellet, jävlar så gott det var. Tyvärr drabbades Årriss av den fruktade paltkoman och var sängligande större delen av kvällen.
Ja det var väl Fredagen i stora drag, det intogs dock stora mängder sprit och öl under nattens gång och en del galenskaper utfördes men det är en annan historia!

Lördag: Obligatoriskt-dagen-efter-flesk
Ja precis. Efter nattens äventyr var nu kaggen på pjöttmyra å behövde sin dos bakisflesk. Inte mycke å orda om det, kaggen får ju som bekant alltid som den vill.


Nu har ni minsann fått er en redig dos fläsk så ni ska klara er ett tag!
Inom kort borde ni dock få se del 2 i "Vidga din kagge".
Roger över roger ut i snöstromen.
//Ironman

RSS 2.0