Pizza-Flesk, Munch Hour pt. 2

Tjoflöjt i kvargbyttan! Experimentslustan flödar i Skruvmejselhuset så här kommer ett nytt inslag från "Munch Hour".

Idag stod det pizza på menyn när det vankades middag.
Det helade började rätt normalt med en fet pizza med standard fyllning.
Sedan eskalerade det en aning. Undertecknad och min gode vän Mr. German lät kreativiteten flöda fritt och sprängde alla gränser!
Först ut en extremt god pizza innehållande baconost, skinka, salami, tomatsås, ostbågar och ost.


"Jaha, det var väl inget särskilt ", tänker ni nu. But wait, there's more.
 
På nästa pizza tog vi ut svängarna en aning:


Denna skapelse innehöll följande fläskigheter:
Glass, bananer, choklad, socker, sirap, honung, ost, SMÖR, skinka, tomatsås, ostbågar, kakao och som grädde på moset, glasstårta.
Helt fantastiska pizzor båda två! Vem hade kunnat tro att tomatsås och päronglass skulle gå så bra ihop?
Man vet inte förns man provat liksom!


Det var allt för helgens fläskigheter. Nu står Sweden Rock för dörren så inom kort kommer det nog en fläskkavalkad ifrån detta paradis.
Over and out // Ironman

Bloggen återupplivas och ett nytt segment ser ljuset!

Tjena alla fetton ute i vida världen!
Tro det eller ej, men bloggen vaknar till liv än en gång. Tydligen ett år sedan det var någon aktivitet här sist.
Brist på motivation och ork får man väl kanske skylla på. Man vill ju inte vara enformig och göra bloggen tråkig.
Då kan ett break vara en klok idé, eller så är vi fortfarande bara jävligt lata!
Nog med skitsnack och dåliga bortförklaringar, ett nytt segment på fleskbloggen ser nu ljuset!
 
Jag välkommnar er alla till: Munch Hour
I Munch Hour kommer fokus att ligga på superfläsk, alltså extra ordinära fläskigheter som sällan tidigare skådats.
Kortfattat: Experiment på gastronomiska höjder. Nu tjör vi!
 
Först ut i Munch hour blir en från grunden supergod klassisk kaka kallad "Snoddas" som jag valde att ta ett steg längre, ett steg närmare kaggen. Så här gör man:
 
1. Plocka fram ett gäng Snoddaskakor.
 
2. Smält ner valfri choklad, jag använde skitbillig nötchoklad från n'dan Kamprads butiken och mörk choklad från Ica Haxi.
 
3. Smeta ut choklad'n över snoddasarna. Så mycket som bara är möjligt att få på.
 
4. Kast in dom i kylskåpe så chokladn blir lika hård som tjälan ti backen.
 
5. Hack lös dom från tallriken å sen äre bah å njut!
 
Att ge sig på att förbättra en klassiker som redan från början är otroligt fläskig är inte utan att man blir lite nervös över resultatet, men det här mina vänner, blev något alldeles alldeles extra! Försvinnande goda beskriver bäst denna fläsksensation.
 
Det var allt för denna gång, jag har sagt det förut men jag säger det igen, förhoppningsvis ses vi snart igen!
Over and out // SirMunchalot Aka TheRippa Aka Ironman

RSS 2.0