Fleskbloggen i England - Part 1

Hejsan kära fläskare, kamrater och ni av annat slag!
Idag har det blivit hög tid för mig att skriva ett inlägg och det passar ju extra bra nu när jag befinner mig i det stora, men ändå lilla, landet England. Mat och dryck skall recenseras och fingranskas in i minsta detalj, enjoy!
 
Dag 1 - En besviken fläskare
Innan jag åkte hit så förväntade jag mig att det skulle finnas riktigt fet mat och många olika GODA ölsorter - så det är klart att ett pub-besök stod på schemat första dagen. Jag såg att det fanns en "local ale of the week" eller något i den stilen, så jag tänkte att det måste ju vara något värt att prova. Namnet lade jag tyvärr ej på minnet. Nog för att jag testat öl som jag inte tycker om, men far ända åt dyngkas'n vad denna öl gjorde mig ledsen och förbannad på samma gång. Smaken var helt okej, men det fanns ingen som helst kolsyra i glaset som stod framför mig. "Nä, ska det vara så här så åk ja' hem" tänkte jag som den rebell jag kände mig som. Dagen fick sin räddning i form av en riktigt fet chesseburgare från den lokala cheeseburgar (och även curry-) specialisten!
 

 
Dag 2: Nytt hopp för feta drömmar
Friterad kyckling till lunch i skolans matservering. Sverige, snälla, varför har du givit mig så lite friterad mat i skolserveringen? Fett skare va, så äre. Aja, kvällen spenderades med hela klassen på The Old Ball - eller "Den gamla boll'n" om man nu känner sig extra svengelsk. Kände mig illa till mods när jag skulle köpa min första öl.
 
Skulle den smaka lika mycket leverpudding som den första?
 
Efter att ha förklarat på mycket god svengelska att jag skulle ha en "Slinger" så satte jag mig till bords och tog den första klunken som skulle avgöra hela min vistelse här, och ja, som ni förstår så är jag kvar här. Ölen smakade faktiskt helt okej. Poängmässigt skulle den få 2.99/5 poäng, vilket är mycket bättre än den första ölen jag smakade. Sedan kan jag tillägga att det smakades på en hel andra ölsorter också, men dessa tar vi en annan gång då jag minns vilka det var!
 
 
Dag 3: Dagen då fläsket tog över
Dag 3, det är alltså idag. En dag då fläsket flödat så jag vet inte vart jag ska ta vägen någonstans. Till lunch var det pizza på universitetet (<3, bra där), efter det drog jag och en compadre in till centrala Leeds i jakt på ett simkort, då vi plötsligt blev lite hungriga igen, så då var det dags för lunch nummer 2. Denna lunch intogs på en mexicans restaurang där vi åt burritos, gött vare. Fläskigt också, förstås.
 
Det är ungefär så långt jag kommit på denna dag. Nu ropar min värdfamilj och säger att det är mat, eller "tea time" som de kallar det. Så... plikten kallar, vi hörs när mer har utforskats!
 
Cheers på er gammpaltar!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0