Årets första grillning och Fläskjoggen.

Årets första grillning:
Jajamensan i helgen hölls sommaren första grillning, Det som stod på menyn var Grillspjut, potatissallad och självklart BEA! Några grönsaker slank ner också. Till detta dracks det bärs, Cheap Thrills för att vara mer exakt(inte så jävla god men den funkar).
grillpart2
Nu över till något HELT annat!

Fläskjoggen:
Vad är detta!? Fläsk+Jogging!? HAR NI BLIVIT HELT GALNA!?
Ja det kan man fråga sig. Frågetecknen kring detta är många och underliga men ska fatta denna långa historia kort: Vi var på fläskfest , festen tog slut, en buss var tänkt skulle föra oss hem igen.
Vi kände att våra kaggar var sugna på fläsk(som vanligt).
Vi öppnade våra plånböcker och såg till våran förtvivlan att slantarna inte skulle räcka till både fläsk och bussresa.
Vi hade ett svårt val: Gå eller va hungrig. Men som ni vet så får kaggen alltid sista ordet så beslutet blev att gå hem.
Vi började vandringen och insåg att det skulle bli hårt. Provianten vi hade med oss bestod av en halv flaska Ramlösa, Absinth, och snus. Vi bestämde oss för att vara smarta och lät Absinthen vara och hushöll på vattnet med vi sög på snusen. Efter att vi gått i vad som kändes som en evighet så ser vi något.
- Äre en älg?
- Kanske en björn?
- De är 2!
- Kan de va brudar?
De 2 tingen kommer närmare och tillslut ser vi att det är 2 cyklande grabbbar.
Våra vägar möts. Dom är trevliga pojkar som förstår våra skrikande kaggar och låter oss köpa en cykel med pakethållare för ett billigt pris så vi fortfarande har råd med fläsk. Det går bra nu. Cykeln är prima och vi åker in i Umeå i soluppgången. Vi ser den sista backen ner mot vårat fläskiga mål: Statoil. Vi kämpar oss upp med våra sista krafter över krönet och rullar sedan ner mot en av de vackraste Statoilmackarna vi någonsinn har skådat, en som har öppet 24/7 <3

Slutet gott allting gott. The flesk will overcome.
Ha det bra nu tills vi blir hungriga igen // Ironman.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0