Hem-flesk-kunskap
Tjena tjena våra kära läsare!
Idag kommer ni att få lära er den ädla konsten att göra Palt!
-Men liksom, hur svårt kan de va!? Tänker ni säkert för er själva medan ni kliar er på kaggen.
Som många andra fetton så brukar vi ju själv mest ägna oss åt att äta maten inte tillaga den så vet inte heller hur man gör :O MEN, som tur var så har jag hittat ett urgammalt recept på denna fläskiga maträtt:
Vafan det står på detta recept är dock lite svårt att begripa om man inte är välbildad i antika språk!
Men jag lyckas iallafall lista ut att fläsket är innuti Palten. Många vill ha det så men jag föredrar fläsket välstekt å flottigt bredvid ;)
Kut ut i köke å knåda en knul nu så hörs vi snart igen :D
// Rippe
Idag kommer ni att få lära er den ädla konsten att göra Palt!
-Men liksom, hur svårt kan de va!? Tänker ni säkert för er själva medan ni kliar er på kaggen.
Som många andra fetton så brukar vi ju själv mest ägna oss åt att äta maten inte tillaga den så vet inte heller hur man gör :O MEN, som tur var så har jag hittat ett urgammalt recept på denna fläskiga maträtt:
Vafan det står på detta recept är dock lite svårt att begripa om man inte är välbildad i antika språk!
Men jag lyckas iallafall lista ut att fläsket är innuti Palten. Många vill ha det så men jag föredrar fläsket välstekt å flottigt bredvid ;)
Kut ut i köke å knåda en knul nu så hörs vi snart igen :D
// Rippe
Kommentarer
Postat av: Mirre
ja måst få dela den på facebook
Postat av: Ironman
Ja Mirre du stal ju bordi konjagarn en gång så du får väl stala den bilden också! ;)
Trackback