Dagen-efter-bakis-fläske

Tjolahopp i snöyran!
De va fest å galej igår så idag har man varit slö och skallebanken har inte varit lindrig!
Nu börja man på känna sig som en männish igen tack vare det flottiga och ack så viktiga bakisfläsket
Bakisfläsk?
Äre nå speciellt med det?
Svaret på den frågan är: Näe.... eller jo kanske.
Viktigaste för att kaggen ska bli fet å glad dagen efter är givetis att de ska vara flottigt som fan!
Helst gött na jävulst också.
Dagens bakisfläsk bestod av en Pizza med Oxfilé, champinjoner, tomater och självklart den hyllade beasåsen!
Till den så dracks det iskall cola.


Ja det var fläskdomsord.
Hörs snart igen fetingar!
//Ironman

Rippes Tomatsoppa å nyöle

Tjena alla tjockisar!
Idag äre Fredag och det är liv i bloggen igen!
En Fredag som denna skall jag bjuda er på ett fläskrecept. Det som just nu tillagas är en Tomatsoppa med lök och pasta. Passar även tokiga typer som inte äter kött ! Så här går de till:

1. Kok nå pasta.
2. Hack na lök å kast ti en varm kastrull å schtek den i na smör tills den bli genomskinlig.
3. Släng i en burk me krossande tomater, en skvätt grädde, nå vattn å 2 buljongtärninga.
4. Lätt de småkok en tri fyre minuter å peppra sen på med nå Cayennepeppar å Oregano.
5. Släng i pastan å rör om, KLART!

Och så här ser denna gourmé soppa ut när de är färdig för att ätas.
Du behöver:
2 dl pasta
1 burk krossade tomater
2½ dl matlagningsgrädde
1 Lök
2 Buljongtärningar
4 dl vatten
Smör
Cayennepeppar och Oregano efter smak.

Nyöle
Till denna utökta soppa så dracks det öl.
En lager som för mig är ny då jag icket provat denna innan.
Ölen i fråga var en Löwenbräu och härstammar ifrån Bayern.
Riktigt fin faktiskt!
4/5 Hojtdunkar till Löwenbräu 5,2%.

Ja de var allt för idag kära läsare. Ett fläskigt recept och även ett öltips från DunderEntertainmentavdelningen.
Nu ska jag syna botten på ölen och sen ser vi vad som händer senare ikväll!
Ha de fett!
//Rippe

Segt fläsk och julefetma

Godkväll kära läsare.
Egentligen borde jag inte skriva ett inlägg så här i middagstider, men jag kände att det var nödvändigt.

Under jullovet rann kaggarna över på mig och Rippe, vi ursäktar oss för att vi har varit så schlaa.
Men vafan, ni vet väl alla vad som var fanns under jullovet?

- JULKLAPPAR?
Nä.

- JULTOMTE?
Nä, fin kagge dock.

- JULGRAN?
Men sluta nu era mesar, JULEFLÄSKET är det rätta svaret!



Vem kan motstå ett bord fyllt av feta saker? Korvar hit och skinkor dit, lax i låda och grisfötter som ger klåda. Förutom sitt vackra innehåll så har julbordet något att erbjuda de flesta, kräskaggade eller ej. Tyvärr är det ju så att alla inte får ta del av ett julbord. Är du en av dem? Okej, jag och Rippe styr upp ett julbord för dig nästa år då!

Nä, nu får det vara nog. Tänker inte offra min fethet bara för att skriva massa smöriga saker, HEJJRÅ!

/KAJJEHSSON

RSS 2.0