Lyxfleske

Tjoho fetingar!
Tillbringade större delen av helgen nere i Åre där det inmundigades lyxigt fläsk och en jävla massa alkohol! Håll tillgodo med bilderna och riktigt känn flottet smeka era gomar baklänges.


1. Förrätt bestående av skinka med senap å äppelmos, Renstekitunnbröd med pepparrot, räkor me laxmousse.
2. Biff med sovaysallad och potatisterrin(typ en 4-kanting potatis).
3. Dagen-efter-bakis-lunch-Kebab`N. Stor som fan å jävligt god.

Där har ni summeringen av helgen och där tackar jag för mig.
Tare lugnt ute i stormen nu tills vi hörs nösta gång!
//Ironman

Fleskbloggens levnadsstil är awesome.

Tjena tjockisar!
Hittade ett utmärkt exempel på att Flesketsväg är den enda vägen att gå!

Fläska bör man annars dör man! Där ser ni hur det går om man ska lyssna på allt tokigt folk som säger till dig att äta nyttigt, tänka på calorier, äta mycke frukt och grönsaker och allt vad dom nu säger!
Stek all mat i ett kilo smör och dränk den sen i Beàsås så blir allt fett å fint!

Fläsk äger. Som det står på bilden I rest my case.

/Ironman

Fläskflesk

Yo kära fleskbloggs läsare!
Vad händer en dag som denna? Ja inte så jävla mycket faktiskt. MEN, idag var det jävulusiskt fläskig lunch på skolan!
Nämligen Fläske å pärern ve löksås'N! Fläskigare än vanligt för att vara en skolmatsal men fan så gött de va!


Ja de var allt jag hade å bjuda på idag men efter helgen kan jag lova att de blir ett riktigt lyxfläsk inlägg! Om jag kommer ihåg å ta några bilder dvs.
Tack å bock hårdrock .
//Ironman

Födelsedagsfläske

Tjena alla fläskiga typer!
Igår var det en ytterst trevlig dag eftersom jag fyllde år och det fläskades födelsedagsfläsk som brukligt.
Några fina presenter fick man också och ett par kalla bärs avnjöts i goda vänners lag.


Här syns den feta tårtan jag fick. Bredvid har vi en utsökt Pepparstek på Oxfilè med massa gosaker, den inmundigades på Kitas Krog i Storuman, helt okej ställe om än lite höga priser.

Nu ska jag öppna ett kinderägg och klia kaggen, haé!
//Ironman

Breakfast for champions.

Yo älskade fetingar!
Ojojoj detta var en otrolig helg. Sammanfattas enklast: JAG ÄLSKAR MASKERAD!
Maskerad med tillhörande förfest på Fredagen. Vad tror ni händer? Givetvis går undertecknad och vinner i maskeradtävlingen i kategorin "Årets skandal" ! Pippi Långstrump kammar hem det! Fest hela natten lång med skumpa och andra goheter. Lördagen kom och kaggen var hungrig efter nattens bravader så det blev frasses för hela slanten :D Lördagens frukost blev alltså en Stark Specialare !


Tack å hej , världens starkaste tjej.

Himmbakepizza å starköle och Rippes Körvpanna

Tjabba alla spöklika kaggar där ute! Nu äre mörkt och varmt(?) och det är maskeradtider.
Imorrn kommer det att gå vilt till på hotellet i Vilhelmina men det kan bli en senare historia.

I Tisdags var det en ovanligt fet dag i skogen då det bakades pizza och dracks starköle!

Pizzan som synes på denna fläskiga bild är en specialare med hemgjord tomatsås, skinka,tomater och mozzarella!

Nu rullar vi vidare till dagens feta lunch: Rippes Körvpanna.
En helt ny skapelse som är gjord av det man hittar hemma.

1. Börja koka pasta(valfri färg och form).
2. Släng en redi klick fett i en varm stekpanna.
3. Hack opp å kast det du hitt i kylskåpe neri stekpanna, i mitt fall var det Chorizokörv, rödlök och paprika.
4. Stek körven m.m tills pastan är färdig(typ 8-10 min)
5. Dränk de du ha i stekpanna med resterna av den hemgjorda tomatsåsn från pizzabaket.
6. Släng bort vattne från pastan och lägg upp pastan på en tallrik. Häll Körvpannan över alltihop.
7. Ät å håll käft.




Ja nu har ni allt fått nått å suga på!
Jag hade tänkt suga på en Biskvi just nu så hejdå :D
//Rippe

RSS 2.0